Om oss

Vi er NYG. Et byrå som skaper attraktive merkevarer gjennom helhetlige og kreative løsninger.

Hver dag hjelper vi bedrifter med å bli mer synlige og meningsfulle for deres målgruppe. Dette gjør vi gjennom strategisk design, webutvikling, film & foto, innholdsmarkedsføring og annonsering. Hos oss får du alt på ett sted. 

Verdien av en merkevare

Vi har en genuin tro på at en attraktiv merkevare skaper betydelig verdi for våre kunder – som økt lønnsomhet, stolthet hos ansatte og ringvirkninger i samfunnet. 

Lokalt og tilgjengelig

Fra våre kontorer i Mjøndalen (15 min. fra Drammen sentrum) og Sigdal jobber vi med alt fra lokale bedrifter til internasjonale selskaper. Utfordringen deres er ofte den samme: hvordan bli valgt oftere enn konkurrentene? 


Tenk langsiktig

En attraktiv merkevare skapes ikke over natten. Du må skille deg ut fra mengden og bygge tillit til målgruppen over tid.

Derfor streber vi etter å ha lange kundeforhold, slik at vi kan jobbe kontinuerlig og målrettet. 

Bli med oss å tenke langsiktig.

Våre tjenester

Vi sikrer deg helhet i alle ledd.

Strategi

Design

Utvikling

Innhold

Film og foto

NYG Annonsering

Annonsering

Strategi

Hvorfor er din bedrift unik? Hvem skaper du verdi for? Hvordan skal du nå dem? Vi hjelper deg med å lage tydelige strategier som utgjør grunnfjellet for din kommunikasjon.

Design

Design skal kommunisere det unike ved din merkevare og være relevant for din målgruppe. Vi designer alt fra enkle annonser til komplette grafiske identiteter.

Utvikling

Din nettside er ofte det første som møter potensielle kunder. Da gjelder det at den er relevant og brukervennlig. Vi utvikler nettsider i alle skalaer og digitale løsninger som forenkler kundereisen.

Innhold

Vi hjelper deg med å fortelle engasjerende og meningsfulle historier som treffer målgruppen din midt i hjertet.

Film og foto

Film og foto er fantastiske virkemidler for å forsterke et budskap. Vi hjelper deg med å bruke film og foto til å forklare, forenkle og formidle.

Annonsering

Synes du ikke, finnes du ikke. Så enkelt er det. Vi hjelper deg med å bli sett gjennom annonsering på nett. Google søk, Facebook, Instagram og LinkedIn er typiske kanaler vi tar i bruk.
Noen utvalgte jobber

Støperigata

Idyllisk boligprosjekt
Prosjekt
Støperigata Støperigata

Fremst

Først og fremst flinke folk
Brand
Fremst Fremst

Kjeldaas

Sømløs profilering
Brand
Kjeldaas Kjeldaas