Om NYG

Vi leverer helhet med særpreg
Det finnes uendelig mange måter å kommunisere et budskap på. Reklamefilm, logo, brosjyre, annonse, webside, sosiale medier, bil-dekor, banner, profilklær, messemateriell. En jungel av muligheter. Vi er overbevist om at kombinasjonen av flere virkemidler skaper de beste resultatene. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, og hjelper deg med å velge de rette.
 
Alt på ett sted
Vi mener bedrifter er tjent med å ha én leverandør å forholde seg til. Dette skaper mange fordeler for våre kunder. De fremstår alltid med ett ansikt utad – med et felles uttrykk og en felles stemme. De blir prioritert, sparer tid og opplever det hele som svært lettvint.
 
Du blir tatt på alvor
Uavhengig om du kommer til oss som en nyoppstartet gründerbedrift eller et markedsledende selskap, lover vi å ta deg i mot med åpne armer og den største interesse. Vi streber alltid etter å tilføre kreativitet og originalitet til våre prosjekter. Et samarbeid med oss skal være enkelt, uformelt og lønnsomt.  

Våre verdier

Nyskapende - Ydmyk - Genuin  

 

Ansatte


Sondre Nygård

Daglig leder / rådgiver

Sondre er gründer og primus motor i NYG Reklame. Mannen som alltid evner å tenke langsiktig og bestandig har en genial plan. Han har en lidenskap for stilrent design og nyskapende løsninger. Må også betegnes som et arbeidsjern uten like – med null forståelse for at en arbeidsuke vanligvis består av 37,5 timer.

Marius Valvatne

Prosjektleder / rådgiver

Marius er en evig optimist med et hjerte for entreprenørskap, problemløsning og kitesurfing. Alltid på jakt etter skapergleden og trekker til stadighet opp originale ideer fra baklomma. Han elsker å se fremgang i våre prosjekter, motivere til samarbeid og overlevere utførte oppdrag til fornøyde kunder. Marius er også partner i NYG.

Martin Svensson

Produksjonsansvarlig

Martin har hovedansvaret for vår produksjonsavdeling. Han sørger for at våre design blir ivaretatt og kommunisert korrekt via print, dekor, trykk og andre profileringsprodukter. Enten det er helfoliering av biler eller trykk av klær utfører Martin oppdraget med den største presisjon og kvalitet.

Mari Landerud Haugen

Prosjektleder / designer

Mari er hovedkontakt for vårt kontor i Sigdal. Hun er tett på pågående prosjekter i området og holder en tett kundedialog. En av hennes hovedoppgaver er å produsere innhold til nettmagasinet sigdal.no. I tillegg løser hun flere oppdrag innen grafiske design og tekstforfatting. Mari innehar en bachelor i Visuell kommunikasjon og et årsstudium i markedsføring.

Thomas Won Nyheim

Utvikler

Thomas er grunnen til at vi kan levere helt unike webløsninger, uten begrensninger. Hans ferdigheter gjør at vi får fritt spillerom for nytenkende design og avanserte funksjoner. Gjennom allsidig kompetanse og erfaring innen flere programmeringsspråk, finner Thomas alltid en løsning på din problemstilling. 

Ingun Ninive Andersen

Grafisk designer

Ingun er en engasjert og kunnskapsrik designer. Hun har hatt en brennende interesse for design og kreativt arbeid så lenge hun kan huske. Med tiden ble interessen til en mastergrad i Graphic Design fra University of Lincoln. Hennes blikk for detaljer og strategiske perspektiver tilfører magi til våre leveranser.

Even Eknes

Digital designer

Even er en allsidig designer med spisskompetanse innenfor web og interaksjon. Han vektlegger det strategiske som ligger bak et virkningsfullt design, og evner å formidle dette på tvers av digitale og analoge flater. Med sin teknologiske innsikt, grafiske presisjon og et upåklagelig humør skaper han stor verdi for oss og våre kunder.

Ida Ulland Stjernløw

Grafisk designer

Ida er en initiativrik og dyktig designer. Av faglig bakgrunn har hun en bachelor i Visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Sørøst-Norge. Hun er hovedsakelig grafisk designer, men mestrer også tekstforfatting og webdesign. Dette gir henne en helhetlig forståelse og allsidighet – noe vi og våre kunder verdsetter høyt.

Sondre Garås

Produsent

Garås er hjernen og drivkraften bak vår satsning på film & foto. Han er et multitalent som kan bekle omtrent alle roller i fotooppdrag og filmproduksjoner. Gjennom årevis erfaring som freelance har han vært med på et bredt spekter av utfordrende oppdrag. Uavhengig av oppdragstypen gir han seg ikke før resultatet er helt optimalt.