Ledig stilling


NYG Reklame AS har satt ut en tydelig kurs for vår utvikling de neste årene. Vi skal bli førstevalget for bedrifter som ønsker å bygge en attraktiv merkevare. Våre helhetlige kommunikasjonsløsninger skal skape effekt og resultater utenom det vanlige. Med tjenester innen merkevarebygging, design, web og profilering skal vi imponere våre kunder og engasjere deres målgruppe. For å realisere våre ambisjoner er vi avhengig av engasjerte og motiverte medarbeidere som kan bidra på reisen.

 

NYG Reklame er et fullservice byrå. Det betyr at vi tilbyr fullstendig håndterer våre kunders markedskommunikasjon gjennom å levere bredt spekter av virkemidler. Eksempelvis utarbeider vi strategiske retninger, designer grafiske identiteter, utvikler websider og produserer fysiske profileringsprodukter. Gjennom betydelig innsikt og langvarige kundeforhold hjelper vi våre kunder med å realisere sitt fulle potensial.

 

I dag er vi lokalisert med hovedkontor i Solbergelva, rett utenfor Drammen. I tillegg har vi et prosjektkontor i Prestfoss, Sigdal.

 

Våre verdier: Nyskapende, Ydmyk og Genuin. Kort fortalt: Vi tenker nytt, hyller originale ideer og er alltid nysgjerrige. Vår ydmykhet handler om å ikke heve oss over andre, men å møte kunder og samarbeidspartnere med åpne armer og stor interesse. Vi er jordnære og mener vi alltid har noe å lære av andre. Å være genuin handler om å tørre og være oss selv, og skille oss ut i fra mengden.

 

Frister det å ta del i vår reise? Kan du gjenkjenne deg i våre verdier og ambisjoner? Innehar du ferdighetene vi leter etter?

 

Akkurat nå søker vi etter en: