Merkevarebygging 925 m.o.h.

Tempelseter er en fjellstue og restaurant som ligger 925 meter over havet i Sigdal kommune. Vi fikk arbeidet med å utvikle en ny visuell identitet.
Kunde:
Tempelseter
Case:
Visuell identitet
Tjenester:
Strategi
Design
Innhold
Film og foto
Metoder
Strategisk arbeid, utarbeidelse av visuell profil, film om prosessen og spennende profilmateriell.

Et attraktivt møtested - hele året

Daglig leder, Anne-Ki Magraff, har en visjon om å gjøre Tempelseter til et aktivt og attraktivt møtested, året rundt. Dette dannet grunnlaget for en den nye identiteten.

Verdier

Verdiene som representerer Tempelseter Fjellstue er moderne, fargerik, tradisjonell, livlig, aktiv, nordisk, folkelig og rustikk.

Naturens farger

I prosessen har vi hentet inspirasjon fra sterke farger i naturen, de rene linjene i skandinavisk interiørdesign og tradisjonelle norske strikkemønstre. Fargeprofilen er delt opp for å fremme hver sesong.

NYG har virkelig vært en trygg og engasjert partner i vår reise mot en ny profil. Nå har vi fått en helhetlig identitet som vi kan være stolte over.
Anne Ki Migraff
Daglig leder Tempelseter Fjellstue

Tempelmønsteret

Et resultat av prosessen ble "Tempelmønsteret". En særegen del av profilen som brukes for å fremheve det tradisjonelle og nordiske. Senere har det blitt videreutviklet til et eget strikkemønster.

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om prosessen, eller lurer du på noe annet?

Tjenester

Ønsker du å lese mer om våre tjenester som er benyttet i dette prosjektet, eller om noen av de andre tjenestene vi tilbyr?
Se våre andre prosjekter

Feelgood

Når målet er å ha det bra!
Brand
Feelgood Feelgood

Fremst

Først og fremst flinke folk
Brand
Fremst Fremst

Ski NM 2020

En sprek folkefest
Prosjekt
Ski NM 2020 Ski NM 2020