Idyllisk boligprosjekt

Støperigata 23 er et boligprosjekt som ligger idyllisk til ved Vestfosselva, nær Hokksund sentrum. Vi definerte en profil for prosjektet, utviklet webside og skapte oppmerksomhet med annonsering - både digitalt og på trykk.
Kunde:
Flaget AS
Case:
Identitet for boligprosjekt
Tjenester:
Design
Utvikling
Innhold
Annonsering
Metoder
Design av logo, prospekt, salgsmappe og annonser. Utvikling av webside og digital annonsering.

Case

Støperigata 23 var et av flere nystartede boligprosjekter i Hokksund. NYG sin oppgave ble å differensiere Støperigata 23 fra de andre prosjektene og skape oppmerksomhet. 

Vi etablerte tidlig et tett samarbeid med både utbygger og meglerne i Eiendomsmegler 1. Første steg var å legge en helhetlig strategi for markedsføringen. Her kartla vi mål, målgrupper og utarbeidet en fremdriftsplan. 

Identitet og webside 

Når de strategiske linjene var trukket ble en grafisk identitet utarbeidet. Den ble fundamentet for utformingen av salgsmappe, prospekt, annonsering og annet profilmateriell.  

Vi utviklet også en egen nettside for Støperigata som skulle være navet for alle markedstiltakene. 

Gjennomgående design

For at prosjektet skulle skille seg ut var det essensielt å vise kontinuitet i design på tvers av alle flater: annonser, prospekt, reklameskilt og annet salgsmateriell.

Bilde+tekst: Annonsering

Synlighet i flere kanaler

Budskapet om et "idyllisk og sentrumsnært" boligprosjekt ble kommunisert gjennom Facebook og Google Ads, avisannonser og innholdsmarkedsføring.

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om prosessen, eller lurer du på noe annet?

Tjenester

Ønsker du å lese mer om våre tjenester som er benyttet i dette prosjektet, eller om noen av de andre tjenestene vi tilbyr?

Feelgood

Når målet er å ha det bra!
Brand
Feelgood Feelgood

Fremst

Først og fremst flinke folk
Brand
Fremst Fremst

Ski NM 2020

En sprek folkefest
Prosjekt
Ski NM 2020 Ski NM 2020