Elegante websider

Skiguard er verdensledende innen design og utvikling av funksjonelle takbokser. "Praktisk eleganse" blir ofte brukt som betegnelse på deres produkter. Nå gjenspeiler den nye websiden nettopp dette.
Kunde:
Skiguard AS
Case:
Webutvikling
Tjenester:
Utvikling
Innhold
Film og foto
Metoder
Workshop, strategisk webdesign, utvikling, bilder og innholdsproduksjon.

Mål og behov

Målet med den nye websiden er at Skiguard skal posisjonere seg som nr. 1 digitalt i sitt marked. Websiden skal gjenspeile kvaliteten og kundetilfredsheten man får som kunde hos Skiguard.

I tillegg ønsket Skiguard å gi forhandlerne et kraftigere salgsverktøy og en enklere prosess ved bestilling.

Solid innsiktsprosess

For å oppnå disse målene har vi hatt et tett samarbeid under hele prosessen, fra oppstart til lansering. Vi har gjennomført introduksjonsmøte i kontorene til Skiguard på Lierstranda, og hatt befaring og statusmøte i produksjonslokalene i Sigdal. Den gode kommunikasjonen har gitt en god forståelse for behov og ønsker.

Bygget for videreutvikling

Med en grundig forståelse av brukerens behov har vi klart å levere en funksjonell webside som er rustet for fremtiden. CMS-systemet Umbraco sikrer store muligheter for videreutvikling av avanserte funksjoner.

Vi opplever NYG som en partner i utviklingen, ikke bare en leverandør! Tilbakemeldingene fra forhandlerne og kundene har vært utelukkende positive.
Kai Martin Bjerke
Daglig leder Skiguard AS

Takboksvelgeren

"Finn din takboks" er en yndet funksjon for de som leter etter den perfekte takboksen for bilen. 

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om prosessen, eller lurer du på noe annet?

Tjenester

Ønsker du å lese mer om våre tjenester som er benyttet i dette prosjektet, eller om noen av de andre tjenestene vi tilbyr?

Easify

En ny tid, en ny merkevare
Brand
Easify Easify

Fremst

Først og fremst flinke folk
Brand
Fremst Fremst

iSigdal

Storytelling i Sigdal
Brand
iSigdal iSigdal