En sprek folkefest

30. januar møttes den norske verdenseliten i Ski NM 2020 på Konnerud. NYG bidro til å skape oppmerksomhet før, under og etter folkefesten.
Kunde:
Ski NM 2020
Case:
Visuell identitet
Tjenester:
Design
Utvikling
Annonsering
Metoder
Utarbeidelse av visuell profil, utvikling av nettsider og digital annonsering.

Utfordring

Det er mange suksessfaktorer for gjennomføringen av et NM på ski. En tydelig kommunikasjon er én av disse faktorene.

En ensfarget logo var det eneste utgangspunktet for arbeidet. Utfordringen til NYG ble å definere fargevalg, typografi, bildestil og grafiske elementer, for så å ta profilen ut på alle flater. Fra plakater og annonser til nettside og Facebook Ads. 

Skarp, kraftig og sprek profil

Fargeprofilen er basert på rødt og blått fra Norges flagg, men gjort desto sprekere for å skape god synlighet og underbygge at dette er en «folkefest». Når vi utvikler grafiske profiler for eventer er det mulig å tenke mindre tidløst og mer utenfor boksen.

 

Illustrasjoner som synes

Bilder av skiløpere og heiende publikum er kanskje det mest typiske virkemidlet for slike arrangementer. Vi valgte heller å fokusere på illustrasjoner. På denne måten kunne vi visualisere Ski NM 2020 på en helhetlig, fengende og annerledes måte.

Nettside med totaloversikt

Under arbeidet med nettsiden måtte vi ta hensyn til en rekke ulike målgrupper: publikum, løpere, trenere, presse, sponsorer og frivillige. Vårt fokus var å lage en oversiktlig meny og navigasjon slik at alle involverte enkelt skulle finne den informasjonen de var ute etter. 

Nettside med totaloversikt

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om prosessen, eller lurer du på noe annet?

Tjenester

Ønsker du å lese mer om våre tjenester som er benyttet i dette prosjektet, eller om noen av de andre tjenestene vi tilbyr?
Se andre prosjekter

FLAGET

Helhetlig samarbeid
Brand
FLAGET FLAGET

Ski NM 2020

En sprek folkefest
Prosjekt
Ski NM 2020 Ski NM 2020

Skiguard webside

Elegante websider
Brand
Skiguard webside Skiguard webside