Sømløs profilering

NYG og Kjeldaas har samarbeidet siden 2014. I løpet av denne perioden har vi skapt og produsert mye spennende. Utvikling av websider, filmer, bilder, dekor av kjøretøy og maskiner, designarbeid og digital markedsføring - for å nevne noe.
Kunde:
Kjeldaas AS
Case:
Helhetlig synlighet
Tjenester:
Strategi
Design
Utvikling
Innhold
Film og foto
Annonsering
Metoder
Strategisk arbeid, videreutvikling av visuell profil, webside, reklamefilmer, Facebook Ads og profilering.

Vekst og kontinuitet

De siste årene har anleggsfirmaet Kjeldaas opplevd en enorm vekst. Siden vi startet samarbeidet med Sande-bedriften har de vokst fra å være 40 til nærmere 100 ansatte. Vi skal ikke ta på oss æren for veksten, men vi har vært svært delaktig i arbeidet med å bevare og videreutvikle deres grafiske profil. 

Gjenkjennelse på alle flater

Gjennom årene har profilen til Kjeldaas stadig blitt videreutviklet og implementert på alle deres flater. Fra bildekor og arbeidstøy til filmer og websider.

Tekst+bilde - Websider

Handling i fokus

Nye moderne websider ble lansert i 2016. Websidene er laget med tanke på enkel navigering, "call-to-action" og konkret tekst. Vi har hatt fokus på å la bilder og referanser tale for seg, og minimere tekstinnhold.

CMS-systemet Umbraco bidrar til enkel publisering og endring av innhold.

Foto som virkemiddel

Så og si alle bilder som brukes i markedsføringen til Kjeldaas er tatt av NYG. Fokuset har vært å sette et ansikt på selskapet. Det er enkeltindividene som er Kjeldaas og derfor mener vi dette bør prege profilen.

Tekst+bilde - Film

Formidling med film

I 2018 laget vi presentasjonsfilmen "Vi er Kjeldaas". Denne skulle gi en innblikk i miljøet, menneskene og kulturen i Kjeldaas. Formidlet på en uformell og konkret måte.

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om prosessen, eller lurer du på noe annet?

Tjenester

Ønsker du å lese mer om våre tjenester som er benyttet i dette prosjektet, eller om noen av de andre tjenestene vi tilbyr?
Se våre andre prosjekter

Feelgood

Når målet er å ha det bra!
Brand
Feelgood Feelgood

Fremst

Først og fremst flinke folk
Brand
Fremst Fremst

Ski NM 2020

En sprek folkefest
Prosjekt
Ski NM 2020 Ski NM 2020