En ny tid, en ny merkevare

I en bransje med ekstrem endringstakt tok Kontorland et strategisk valg om å øke sin satsning på skybaserte IT-løsninger. Kontorland-navnet gjenspeilet ikke lenger strategien og tjenestene. Derfor ga vi bedriften et nytt navn: Easify.
Kunde:
Easify AS (Kontorland AS)
Case:
Nytt navn, ny profil og ny webside.
Tjenester:
Strategi
Design
Utvikling
Innhold
Film og foto
Annonsering
Metoder
Strategisk arbeid, utvikling av visuell profil, ny webside, lanseringskampanje, foto, film, print og dekorløsninger.

Utfordring

Siden 1987 har Kontorland jobbet med å forenkle hverdagen til kontorarbeidere. Deres marked har forandret seg ekstremt mye på disse årene. Telefaks, disketter og stablestoler har blitt til skytjenester, trådløs betaling og avanserte møteromsløsninger.

I 2018 startet selskapet på sin største endringsreise hittill. Et nytt navn og profil ble viktige ledd prosessen. NYG utviklet en visuell identitet som er rustet til å angripe fremtiden.

Veien til et nytt navn

Navnet Easify er resultatet av en grundig navnprosess. Åpenbart skal navnet gi assosiasjoner til enkelhet, men også teknologi, modernitet og fremtid. Samtidig skal navnet formidle noe om kulturen. Easify er hjelpsomme, ærlige og løsningsorienterte. 

For å støtte oppom det nye navnet utarbeidet vi slagordet: "Vi gjør IT enkelt". Dette understreker samtidig Easify sin misjon. 

Selgende nettsider

Tidligere opplevde Easify at nettsiden deres ikke formidlet tjenestespekteret på en god måte. Når vi fikk oppgaven med å utvikle den nye nettsiden ble derfor hierarki og navigering essensielle fokusområder.  Vi la også til en chat-funksjon som skulle sikre lavere terskel for å ta kontakt. 

Nå opplever Easify flere direktesalg og forespørsler fra nettsiden enn noen gang tidligere.

Easify sin web er bygget på publiseringssystemet Umbraco.

Google og Facebook Ads

For å sikre god synlighet på søkeord relatert til tjenester og produkter utarbeidet NYG en omfattende Google Ads-konto. 

NYG satt også opp en Facebook-annonsekonto der Easify formidlet navnebytte. I senere tid har Facebook Ads blitt tatt i bruk for å fremme tjenester, stillingsannonser og annet relevant innhold.  

Sitat

«Det nye navnet og profilen har bidratt til å gi hele organisasjonen et løft. NYG har nok en gang vist seg som en pålitelig, arbeidssom og dyktig gjeng.»

- Erik Godard, CEO Easify AS

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om prosessen, eller lurer du på noe annet?

Tjenester

Ønsker du å lese mer om våre tjenester som er benyttet i dette prosjektet, eller om noen av de andre tjenestene vi tilbyr?
Se våre andre prosjekter

Feelgood

Når målet er å ha det bra!
Brand
Feelgood Feelgood

Fremst

Først og fremst flinke folk
Brand
Fremst Fremst

Ski NM 2020

En sprek folkefest
Prosjekt
Ski NM 2020 Ski NM 2020