Design

Design skal kommunisere det unike ved din merkevare og være relevant for din målgruppe. Vi designer alt fra enkle annonser til komplette grafiske identiteter.

Vi brenner for godt design

Kraften i design

Design handler om hvordan vår hjerne tolker det våre øyne ser. 

Hvordan farger påvirker oss, hvordan skarpe linjer sier noe annet enn myke linjer. Det handler om at et bilde, en form, en farge eller en skrifttype kan si mer enn tusen ord.

Ved å ta i bruk våre visuelle verktøy kan vi formidle de underliggende verdiene til din merkevare, uten å skrive et eneste ord.

Grafisk design

Vi designer små visittkort, store skilt, eksklusive innbydelser, informative magasiner og ellers alt du måtte trenge av trykte budskap. Vi kan bruke din bedrift sin eksisterende identitet eller vi kan finne farger, fonter, bilder eller elementer som passer til ditt ønskede budskap. 

Digitalt design

Digitalt design handler ofte like mye om interaksjon som det handler om form og farge.

Det dreier seg om å bruke design til å føre brukeren dit du ønsker. Enten det er en digital annonse som skal lede målgruppen inn på din nettside, eller en nettside som skal lede brukere til å utføre en ønsket handling.

Identitetsdesign

Har din bedrift en utdatert identitet som er vrien å bruke? Eller kanskje dere er en nykommer i markedet og vil bli oppfattet som en seriøs aktør?

En visuell identitet bygges alltid fra bunnen - på samme måte som et hus. Vi starter med å definere grunnmuren som er en sammensetning av deres verdier, visjon, målgruppe, konkurrenter og alt i mellom. Deretter oversetter vi all informasjonen til visuell helhet som forteller hvem dere er i alle visuelle ledd.

En tydelig identitet viser hvem dere er, bygger tillit hos målgruppen og skaper stolthet internt.

Snakk med folk som er lidenskapelig opptatt av design

Ønsker du å få vite mer om våre tjenester innen design, ta kontakt med Ingun, vår kreative leder.

Prosjekter der vi leverte design

Krøderen

En elektrisk merkevare
Brand
Krøderen Krøderen

Tempelseter

Merkevarebygging 925 m.o.h.
Brand
Tempelseter Tempelseter

Easify

En ny tid, en ny merkevare
Brand
Easify Easify