Nytt fjes og nytt marked

1. august ble en minneverdig dato i NYG sin historie. Vi åpnet nytt avdelingskontor i Sigdal og – enda bedre – vi ansatte en meget kompetent sigdøling.

 

Velkommen til Mari!

Mari Landerud Haugen blir hovedkontakt for det nyåpnede Sigdalskontoret i Prestfoss. Hun har stor kjennskap til det lokale næringslivet og besitter bred fagkunnskap. Sammen med resten av NYG-teamet skal hun tilføre idéer og kreative løsninger til bygda.

- Jeg gleder meg stort til å bidra til videreutvikling av NYG sine nåværende kunder og bli kjent med nye bedrifter, sier Mari. Vi er på lag med folk og næringsliv i Sigdal og ønsker oppriktig at de skal lykkes.

Selv har hun stor tro på potensialet til bedriftene i området.

- Bedriftene her kjennetegnes av enorm kapasitet og en stå-på-vilje som er helt rå. Det er mye spennende på gang i næringslivet i Sigdal – kanskje mer enn mange tror. Her er det flere innovative bedrifter som ønsker satse på nye, digitale løsninger.

 

Lokalkunnskap

Mari kommer fra stillingen som grafisk designer i Buskerud Næringshage og har tidligere jobbet som markedsmedarbeider i Sparebank 1 Buskerud-Vestfold. Av faglig bakgrunn har hun en bachelor i «Visuell kommunikasjon i trykte og elektroniske medier» og et årsstudium i markedsføring.

- Jeg tror min allsidighet og tidligere erfaring med næringslivet i nærområdet er fordelaktig. I Buskerud Næringshage gjorde jeg designarbeid internt og for kunder i Sigdal, Modum, Krødsherad og Numedal. Samtidig har jeg jobbet en del med tekstarbeid – nå senest med redaksjonelt innhold til nettmagasinet Sigdal.no

Landerud Haugen er født og oppvokst i nedre del av Sigdal og kjøpte hus i Prestfoss for seks år siden. Her bor hun med ektemannen Christian og to barn på 4 og 1,5 år.

- Jeg er veldig glad for at vi endte opp i Sigdal. Vi trives veldig godt her, og det er ekstra stas å bo i Sigdal når bedrifter som NYG velger å satse her.

 

«Flying start»

Daglig leder Sondre Nygård er meget fornøyd med den første måneden i Sigdal og sier det kan karakteriseres som en «flying start».

- Vi har kommet veldig godt i gang med vår satsning i Sigdal, forteller han. Responsen har vært utelukkende positiv og vi har allerede hatt flere produktive møter med nye, spennende kunder.

- Selv om mye kan ordnes og kommuniseres digitalt i dag, mener jeg at nærhet til kunden fortsatt er en suksessfaktor. Med dette kontoret har vi muligheten til å være desto mer tilgjengelige og tettere på.

 

Velkommen på besøk

Adressen til det nye kontoret er Sagveien 2, 3350 Prestfoss. Lokalene ligger i 1. etasje i Sigdalssenteret, samme bygg som SPAR Prestfoss, med Skue Sparebank som nærmeste nabo. Dersom du er nysgjerrig på våre tjenester, kan du gjerne booke et møte med Mari på:

tlf • 924 36 713

epost • mari@nygreklame.no