Vi satser lokalt

Dette er ingen tidlig aprilspøk. I juni åpner vi nytt avdelingskontor i Apalveien, Geithus. Vi skal etablere oss enda sterkere der det hele startet, og tilføre kreative idéer til lokalt næringsliv i Modum, Sigdal og Krødsherad. 

- Vi ønsker å være enda mer til stede for de lokale kundene som har vært med oss fra starten. Det er faktisk disse bedriftene som muliggjorde oppstarten til firmaet, fastslår gründer og daglig leder Sondre Nygård (25).

- Målet er å bli førstevalget for lokale bedrifter som ønsker å bygge en sterkere merkevare. Hos oss får du ”alt-på-ett-sted” – fra digital løsninger til mer tradisjonell profilering som bildekor, skilter og profiltøy.

 

Lokale vekstambisjoner

Siden oppstarten 2013 har NYG etablert seg som en helhetlig leverandør av ulike tjenester innen markedsføring – hovedsakelig design, webløsninger og profilering. Fra kontoret i Nedre Eiker har vi skaffet oss en solid kundeportefølje og 6 fremtidsrettede ansatte. Nå ønsker vi å ta nye steg.

- Mange selskaper ser mot ”storbyen” når de ønsker å ekspandere. Naturlig nok fordi markedet er større der, men samtidig er konkurransen beinhard. Vi ønsket å snu litt om på det og heller se på mulighetene som finnes lokalt.

- Sondre og Marius er oppvokst i Modum. Det gir oss åpenbart en fordel med tanke på nettverk, men også i forhold til å forstå markedet og utfordringene som bedriftene i området opplever.

 

Hybridbyrået

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen markedsføring for små- og mellomstore bedrifter. Vi kombinerer ulike tjenester innen design, web og profilering for å bygge sterkere merkevarer våre kunder.

- Vi ønsker ikke å kalle oss et rent reklamebyrå. Vi hjelper kundene våre med svært mange virkemidler for å styrke deres merkevare. Derfor kaller vi oss et hybridbyrå – en god blanding mellom et reklame- medie- og designbyrå.

 

 Mye å tilføre

- Vi mener vi har mye å tilføre til det lokale næringslivet. Med den endringstakten verden opplever i dag, blir det stadig vanskeligere for bedrifter å fremstå som attraktive og aktuelle. Dette gjelder ikke kun større selskaper, men også ”frisøren på hjørnet”

- Her kan vi bidra med kreative idéer og kunnskap om digitale virkemidler. Eksempelvis ønsker nok mange lokale bedrifter å være dyktigere på digital markedsføring, men de har ikke tid til å tilegne seg tilstrekkelig kunnskap.

- Vi ønsker å jobbe med bedrifter som er opptatt av videreutvikling og fremtidsrettede løsninger. Så hvis det er bedrifter som føler de passer til denne beskrivelsen, oppmuntrer vi dem til å ta en kaffe med oss.

Apalveien 1