To nye jenter på laget!

Som lovet skulle det ikke ta lang tid før neste kvinnelige ansettelse. Nå har vi ansatt to - en gårdeier fra Flesberg og en kaffeprodusent fra Krokstadelva.  

 

Grafisk designer og prosjektleder

I utgangspunktet høres kanskje dette ut som et par uortodokse ansettelser. Slapp av, Ida Ulland Stjernløw er først og fremst en eminent grafisk designer. Gårdsarbeid og juletreproduksjon fungerer (heldigvis for oss) kun som hobbyer. Benedicte Lysaker, på sin side, har bunnsolid erfaring med design og merkevarebygging. Hun har blant annet vært med på å bygge opp kaffekonseptet Arctic Coffee, med eget mikrobryggeri og nettbutikk. Hos oss vil hun tiltre en rolle som prosjektleder. 

 

Hentet fra samarbeidspartner

Vi ble gjort oppmerksomme på Ida sine kvaliteter gjennom et prosjekt med en av våre samarbeidspartnere. Det passet oss umåtelig godt at vikariatet hennes i Buskerud Næringshage gikk mot slutten. Etter noen samtaler kom vi til enighet om å få Ida over til NYG-temaet. Av faglig bakgrunn har Ida en bachelor i Visuell kommunikasjon fra Høgskolen i Sørøst-Norge. Etter endt utdannelse gikk turen til Buskerud Næringshage der hun jobbet tett med flere kunder fra ulike bransjer. Hovedsakelig som grafisk designer, men også med innholdsproduksjon og webdesign. Dette gir henne en helhetlig forståelse og allsidighet – noe vi verdsetter høyt i NYG.

 

Kunden i sentrum

En stadig økning i kundeportefølje og tilhørende oppdragsmengde kan ofte føre til lengre responstid og dårligere oppfølging. Ansettelsen av Benedicte skal bidra til å unngå dette, og ivareta vårt løfte om tett kundedialog. 28-åringen innehar en bachelor i Retail design & Brand communication fra Westerdals. Hun har også ulike tilleggsutdannelser innen prosjektledelse og eksponeringsdesign. Med denne bakgrunnen vil hun bli en solid ressurs i prosjektstyring, men også for vår satsning på messedesign og utforming.

 

Kreative og læringsvillige

Ida og Benedicte kan beskrives som kreative, grundige og læringsvillige. Ikke minst har de et fortreffelig godt humør som smitter over på kollegaer og kunder. Deres kvaliteter vil med sikkerhet bidra til å løfte kvaliteten i våre leveranser enda et par hakk.

 

Vi ønsker Ida og Benedicte velkommen! Utsiktene for 2018 ser meget lyse ut for NYG.