Nyansatt utvikler

NYG ønsker å ligge i forkant i den digitale transformasjonen. Da er vi avhengig av en stadig tilførsel av teknologisk kompetanse. Det har vi nettopp fått.

 

Endelig traff vi blink

Det kan være utfordrende å lokke teknologisk kompetanse til Solbergelva, men slettes ikke umulig. Etter en lang prosess fant vi endelig utvikleren vi har jaktet på. Vi ønsker Thomas Won Nyheim velkommen til oss!

 

Thomas innehar så og si alle ferdigheter vi var ute etter. I bunn har han en bachelor i IT- og informasjonssystemer. Senere har han jobbet som IT-konsulent i Modern Software Group og nå nylig som systemkonsulent i Cars Software. Med bred kunnskap og erfaring fra flere programmeringsspråk, åpner det for uante muligheter i våre webløsninger fremover. 

 

Kreativ matblogger

Selv om Thomas kan beskrives som en analytisk person, mangler det heller ikke på kreativ kraft. Et bevis på dette er hobbyprosjektet hans, kokebloggen.no - en matblogg han driver på fritiden. Her bruker han kombinasjonen av kokkekunnskaper, koding og kreative evner til å begeistre flere tusen lesere.

 

Ny dimensjon innen webutvikling

Nyansettelsen muliggjør at vi kan ta på oss desto mer teknisk krevende webprosjekter. Thomas gir oss en helt ny dimensjon når det kommer til avanserte funksjoner og integrasjoner. I tillegg til å lage websider ønsker vi å løse digitale og tekniske utfordringer du som bedrift har. Ved å sette brukervennlighet og design i sentrum kan vi skape løsninger som forenkler din hektiske hverdag. 

Med andre ord: vi har aldri vært bedre rustet til å ta i mot din utfordring.

Det ligger an til en spennende høst hos NYG!