Nyansettelse og en ny epoke i NYG

I løpet av de siste to årene har selskapet gjennomgått en betydelig forbedring innen grafiske leveranser. Herman har fått oppgaven med å bygge videre på dette grunnlaget og ta oss til nye høyder. Ingen enkel oppgave vil noen påstå, men vi er overbevist om at Herman vil levere med bravur.

Andreassen trer inn i rollen direkte fra studenttilværelsen. Han har nettopp fullført sin bachelorgrad i visuell kommunikasjon ved Høgskolen Sørøst-Norge. Porsgrunnsgutten innehar svært allsidige ferdigheter, samtidig som han har en stor interesse for fremtidsrettet design og ny teknologi. Denne kombinasjonen gjør at han med stor sikkerhet kan tilføre mye spennende til NYG Reklame og våre kunder. I tillegg kan han karakteriseres som meget ”kunnskapstørst” og har holdninger som går rett i vår bedriftskultur. Heldigvis fant vi Herman før noen andre i bransjen gjorde det. Vi ser virkelig frem til å se flere av hans faglige og personlige kvaliteter fremover.

Vi benytter også anledningen til å ønske vår avtroppende designer, Marcus Gundersen, lykke til med nye utfordringer i det Harstad-baserte reklamebyrået Chili. Gundersen lengtet sårt hjem til nordlys og midtnattsol. Dette var krav vi ikke kunne oppfylle i Solbergelva, og dermed måtte vi la vår kjære nordlending gå. Vi kan ikke takke deg nok for ditt bidrag.


Vi satser friskt

Foruten forandringer i arbeidsstokken, er det også full fart på andre områder i firmaet.

Vi har i lengre tid jobbet med to omfattende web-prosjekter som vi gleder oss til å dele med dere. I tillegg er en ny webside for NYG Reklame også på trappene. Denne vil på mange måter representere en ny epoke i NYG.


4 blir til 5

Etter sommeren forsterker vi teamet med nok en fast ansatt.

Hvem denne nykommeren er, holder vi hemmelig inntil videre. Alt vi kan si er at det er snakk om en produksjonsansvarlig som skal gjennomføre alle oppdrag innen trykk, print og dekor. En ansettelse som vil redusere behovet for at vår daglige leder flyr som en strikkball mellom produksjonen og kontoret. Om det fører til at unge herr Nygård sitter i konstant ro, er heller tvilsomt. Uansett vil denne ansettelsen frigjøre ekstra tid til kreative prosesser, kundeoppfølging og forretningsutvikling. Samtidig får vi en mer proff tilnærming til vår satsning på profilering og kan rendyrke dette segmentet i enda større grad.


Forandringer på eiersiden

Gründer og primus motor i NYG Reklame, Sondre Nygård, har besluttet å slippe til nye krefter på eiersiden. Inn på eiersiden kommer Sondre Garås og Marius Valvatne.

NYG Reklame har vært i konstant utvikling siden oppstarten i 2013. Selskapet har hatt en sunn og gradvis vekst. Tankegangen har vært langsiktig, med en klar formening om at selskapet ikke skal vokse for en hver pris. Fokuset har vært å bygge stein på stein. Det vil alltid finnes snarveier til umiddelbar suksess, men dette kan fort gå på bekostningen av evnen til å takle eventuelle kriser eller andre uforutsette hendelser.

– Det har aldri vært et mål for meg at NYG Reklame skulle være kun meg og mitt firma, uttaler Nygård.

– Tanken har alltid vært å kunne dele skapergleden med flere, slik at NYG kan bli noe som er vårt. I tråd med dette føles det som et riktig tidspunkt å ta inn andre medeiere i selskapet. Dette vil sikre kontinuitet og danne grunnlaget for å tenke enda mer langsiktig.


Arbeidet med å legge strategien for årene fremover er i full gang, og vi gleder oss til fortsettelsen. Vi håper du vil være med oss på reisen videre.

Med ønske om en fortreffelig sommer fra oss i NYG Reklame.