Bli synlig i vårsolen

Den kommer som et sjokk hvert år. Plutselig smelter snøen, skiboksen skal av taket og sommerdekkene skal monteres. Folk trer ut av vinterdvalen og er mer mottakelige for nye impulser. Våren er her.  

Det er nå du skal være på banen. Nå er tiden for å bruse med fjørene og vise at du fortsatt eksisterer. Du er fortsatt tilstede og har noe å tilføre markedet. Fremhev dine uslåelige produkter og presentere dine nye tjenester. Du skal tiltrekke deg oppmerksomhet fra eksisterende kunder og komme i kontakt med nye. Spørsmålet blir så: hvordan i huleste skal du gjøre det på en god måte?

Her er noen ideer fra oss:

  • Vår = vasketid. Kjøp profilerte svamper, bøtter eller vaskekluter og gi til dine faste kunder.
  • Det er Tippeligastart. Kjøp et par billetter til neste hjemmekamp og arranger en konkurranse via Facebook.
  • Arranger en uformell grillfest i bakhagen på arbeidsplassen. Inviter alle dine kunder og oppmuntre dem til å ta med seg noen venner. Sørg for at alle går hjem med firmaets nyeste brosjyre.

Hvis disse forslagene ble litt for mye for din smak, kan vi alltids hjelpe deg med noen mer tradisjonelle virkemidler. Bannere, flyers, beachflag eller andre tradisjonelle profileringsartikler er trygge valg.Uansett hvilken taktikk du velger, er det viktigste å møte våren med et smil 😀