Blogg

I vår blogg kan du lese saker som kan inspirere, lære deg noe eller gi deg en liten latter. Vi er opptatt av å dele våre tanker med de som følger oss.

To nye jenter på laget!

20. December 2017

Som lovet skulle det ikke ta lang tid før neste kvinnelige ansettelse. Nå har vi ansatt to - en gårdeier fra Flesberg og en kaffeprodusent fra Krokstadelva.

Endelig ei jente på laget

15. November 2017

Nei, du må ikke ha skjegg for å bli ansatt i NYG. Og når vi først ansetter ei jente er det ikke en hvem som helst.

Nyansatt utvikler

14. September 2017

Etter en lang prosess fant vi endelig utvikleren vi har jaktet på. Vi ønsker Thomas Won Nyheim velkommen til oss!

Ta i bruk digital markedsføring - NÅ

30. May 2017

Før kunne bedrifter stole på annonsering i avisen, Gule Sider eller radio. Tidene forandres. Du må fornye din markedsføring – nå, men hvordan?

Ny designer til NYG

06. April 2017

Vi forsterker teamet!

Vi satser lokalt

31. March 2017

Dette er ingen tidlig aprilspøk. 1. juni åpner hybridbyrået NYG Reklame nytt avdelingskontor i Apalveien, Åmot. Vi skal etablere oss enda sterkere der det hele startet, og tilføre kreative idéer til lokalt næringsliv i Modum, Sigdal og Krødsherad.

Sett kunden i sentrum

14. October 2016

Har du noen gang reflektert over reisen kundene dine er igjennom? Før, under og etter de har kjøpt en av tjenestene dine? Tror du kundene dine svever gjennom prosessen med et smil om munnen, uten en eneste bekymring? Antakeligvis ikke.

Nyansettelse og en ny epoke i NYG

09. June 2016

Herman Andreassen gikk seirende ut av en omfattende rekrutteringsprosess. Nå kan han smykke seg med tittelen grafisk designer i NYG Reklame.

Bli synlig i vårsolen

08. June 2016

Den kommer som et sjokk hvert år. Plutselig smelter snøen, skiboksen skal av taket og sommerdekkene skal monteres. Folk trer ut av vinterdvalen og er mer mottakelige for nye impulser. Våren er her.

Hvordan er effekten av reklameskjermer?

01. February 2016

For å påvise effekten av NYG Reklameskjermer gjennomførte vi et 3 ukers forsøk med den lokale sportsbutikken på Åmotsenteret.

2015 – Et spennende år!

05. January 2016

Strategien for 2016 er allerede lagt. Det er på sin plass å oppsummere 2015