Tjenester

Som hybridbyrå tilbyr vi et bredt spekter av tjenester og produkter. Alle med samme formål: å gjøre din merkevare mer synlig og personlig. Magi skapes ofte gjennom kombinasjonen av flere virkemidler og kanaler over tid.

Grafisk design

Vi designer alt fra enke annonser til komplette grafiske identiteter.

Uavhengig av oppdragets omfang starter vi alltid med å samle innsikt om merkevaren. Vi etterspør kundens forretningsplan, verdier og strategi. Det holder nemlig ikke at designet ser fancy ut, hvis det ikke har noen funksjon. Designet skal kommunisere det unike ved din merkevare og være relevant for din målgruppe.

Web

Din hjemmeside er ofte det første som møter potensielle kunder. Den er selve bærebjelken for å lykkes med digitale markedsføring.

Vi utvikler nettsider i alle skalaer og skreddersyr løsninger ut i fra kundens individuelle målsetninger. En god webløsning finnes ofte i skjæringspunktet mellom glimrende brukervennlighet og vakkert design. Den skal ha et elegant utseende, men samtidig være enkel å bruke for kundene og den som skal administrere siden.

Film

Film og foto er fantastiske virkemidler for å forsterke et budskap. Med en egen evne til å fremskape følelser hos mottakeren.

Vi hjelper deg med å bruke film og foto til å forklare, forenkle og formidle din historie. Gode bilder danner også ofte grunnlaget for et godt design – enten det gjelder digitale løsninger eller trykksaker.

Profilering

Selv om fremtiden stadig beveger seg mer mot det digitale, har vi stor tro på kraften i tradisjonell profilering.

Med egen produksjonsavdeling har vi mulighet til å lage skreddersydde profileringsløsninger som styrker din merkevare. Vi kan utarbeide alt fra klistremerker til spesialdesignede messestands.